Народний артист, відомий радянський та російський актор Валентин Гафт переніс інсульт та зараз перебуває у важкому стані на лікуванні.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Валентин Гафт

До реанімації московської клініки актор потрапив трохи більше тижня тому. Причиною звернення стало різке погіршення здоров'я, 83-річного народного артиста привезли в лікарню самостійно. Стан артиста викликав серйозні побоювання і артиста госпіталізували до реанімації, зараз його стан стабілізувався.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Валентин Гафт

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що помер знаменитий голлівудський актор, зірка фільму "той, що Біжить по лезу" Рутгер Хауер.

Актор пішов з життя 19 липня у віці 75 років. Хауер страждав від нетривалої хвороби і доживав останні дні у власному будинку. Нідерландської актора поховали у середу, 24 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, пішов з життя легендарний українець.

Також портал Знай.ua писав,трашная хвороба забрала життя відомого журналіста, світ сумує.