8 серпня Анатолій Анатоліч, автор програми "Зе Інтерв'юер", популярний ведучий ранкового шоу "Ранок з Україною", дав ексклюзивне інтерв'ю передачі Клатч Онлайн на Youtube. У ньому він розповів, як ставиться до президента України - Володимира Зеленського.

Фото: Instagram

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Телеведучий вільно і відкрито висловлював свою точку зору по відношенню до гаранта.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

На питання про те, чи може одна людина змінити цілу країну, Анатоліч відповів:

"Я думаю, що ні, звичайно. Це більше схоже на сюжет фільму. Але те, що відбувається зараз в країні - це дійсно той випадок, коли сценарій фільму матеріалізувався і вийшов за межі кінопродукції. У питанні про те, чи може людина змінити всю країну, ми, безсумнівно, маємо на увазі президента України Володимира Зеленського, я дуже хочу, щоб у нього все вийшло, не відповідаючи на питання голосував я за нього чи ні. Я думаю про те, чому наші політики не хочуть, щоб про них розповідали дітям, онукам? Чому не хочуть, щоб в їх честь називали вулиці? Багато про це думаю і хочу, щоб це все вийшло у нинішнього президента України. Прям щиро".

Нагадаємо, раніше Комарова не дізналися в новому образі.

Також Знай.uа писав, що ведучий Анатоліч подасть в суд на МАУ.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кошовий, Плакидюк, Тополя та інші зірки відвідали прем'єру "Angry birds в кіно 2".