Популярна українська виконавиця Настя Каменських своїм новим знімком змусила шанувальників червоніти. Співачка часто показує відверті фото, на яких вона з радістю демонструє струнку фігуру.

Пікантний кадр зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Каменських підігріла інтерес до своєї персони оголеною фотографією, вона позує в пікантній позі в білому і золотисто-чорному купальниках, млосно прикривши очі.

Як з'ясувалося, робила артистка це не просто так, а інтригуючи шанувальників новою яскравою відпусткою.

Як відомо, зірка відправилася у відпустку разом зі своїм чоловіком – Олексієм Потапенком, найкращою подругою Ганною Завгородньою та її чоловіком – солістом групи «Время и Стекло». Подружжя відпочивало в Італії, звідки Настя і представила безліч пікантних кадрів.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото.