Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка приміряла лише облягаючий коротенький топ, засвітивши груди, а образ доповнила нюдовим макіяжем.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Ваші риси і вираз обличчя чіпляють з першого погляду😍😍❤️🔥🔝", "аааай шо така красива😻😻💔", "які ручкии🤤💔", "Богині нервово курять на Олімпі, заздрячи твоїй красі💘😻✨", "Погляд🔥", "Дика львіца ти моя цариця💫💫💫😻😻🔥🔥🔥", "Що це?😻😻😻😻😻😻 БОЖЕВІЛЬНА! ТИГРИЦЯЯЯ🔥", "Лялечка..🔥😇❤️".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.