Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив дуже трепетний кадр з новонародженим сином Єлисеєм. Так, нарешті артист з дружиною Сніжаною і трьома дітьми вирушили на канікули в сонячну Сардинію, Італія.

"Buona sera 👋🏻", - лаконічно підписав Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Єлисей ще не розуміє,як йому пощастило народитися в такій прекрасній родині👍", "Красені!!!😍👍", "❤️❤️❤️ Міцного здоров'я, любові і щастя всій вашій родині😘🌹😘", "Як це мило ❤️", "Як приємно бачити такі фото! Душу гріють! Так тримати!", "Крихітка❤️", "Який котик! 😍", "Mamma Mia, яке чудове і зворушливе фото!!!🙏👶👣".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.