Юрій Великий буде пародіювати у "95 Кварталі" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік поділився новим фото з концерту в Одесі, де він вперше вийшов на сцену в якості пародиста Зеленського. Більш того, на фото можна побачити і актора, який у новому концерті зіграв главу президентського офісу Андрія Богдана.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На фото Юрій Великий в перуці крокує по сцені і розмовляє по мобільному, а слідом за ним йде актор Володимир Мартинець у ролі Богдана. У підписі до фото "клон" Зеленського написав: "І знову спойлер. Я і сам чекаю ефір не менше ніж ви, завжди цікаво подивитися на себе зі сторони". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати схожість акторів з реальними політиками.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.