Валерія Товтолес – українська модель, учасниця "Ліги Сміху", а тепер ще й актриса "Жіночого кварталу". Дівчина активний юзер Instagram, вона часто публікує фото і відео для своєї аудиторії. І цей раз не став винятком, Лєра опублікувала пікантне відео з відпочинку, в якому показала фоловерам всі принади, а також розповіла про себе.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Перед камерою модель з'явилася в різних образах, то в крихітному купальнику з білою накидкою, то в кокетливому костюмчику з короткої спідниці і топа. Також у ролику можна побачити хлопця Валерії, з яким вона, мабуть, вирушила на відпочинок. Шанувальники в захваті від такого цікавого і навіть еротичного відео і засипають дівчину компліментами в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.