Відомі українські співачки не завжди виглядали так, як зараз. Багато з них доклали зусиль, щоб блищати на сцені і корпоративах, а ще щоб подобається численним фанатам, пише Politeka.

Так, у мережі з'явилася добірка фото українських зірок, як вони виглядали до і після хірургічного втручання. Як видно, багато артисток лягли під ніж хірургів, щоб зробити більші губи, подовжити обличчя і позбутися від зморшок. У деяких випадках вони робили корекцію й інших частин тіла. І Лорак, і Лобода і Гросу, і всі інші звичайно ж заперечують хірургічне втручання, проте медики говорять про зворотне.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ані Лорак

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Світлана Лобода

Ірина Білик

Таїсія Повалій

Софія Ротару

Марія Яремчук

Аліна Гросу

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що струнка Лорак показала груди у мінісукні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гросу показала сідниці і груди всьому Instagram, чоловік не здогадується.