Співак Ivan NAVI, якого називають українським Джастіном Бібером почав свою кар'єру з відомого шоу "Співай, як зірка", де його помітив Кузьма Скрябін. Саме він і є для музиканта головним прикладом, адже надихав його на творчі досягнення, крім того, Андрій навіть придумав Івану псевдонім. Сьогодні Ivan NAVI трепетно згадав свого "хрещеного" Кузьму Скрябіна в його День народження.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На сторінці артиста з'явилося чорно-біле фото Андрія Кузьменка, на якому він радісно сміється. А у підписі до фото Іван Сяркевич (справжнє ім'я Ivan NAVI) написав зворушливі слова: "Сьогодні легендарному лідеру групи "Скрябін" Андрію Кузьменку виповнився б 51 рік. Його творчість завжди буде в наших серцях". Нагадаємо, Кузьма загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року. А 17 серпня у нього був День народження, і сьогодні багато зірок шоу-бізнесу поминають Андрія.

Нагадаємо, Вакарчук трепетно привітав Скрябіна з Днем народження.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські зірки розповіли сокровенне про Скрябіна.

Також портал "Знай.ua" писав, що львів'яни згадають Кузьму Скрябіна піснями і шампанським.