Дочці акторки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші вже 16 років. Днями дівчина буквально полонила шанувальників свіжими знімками, багато відзначили її схожість із зірковою мамою. Маша опублікувала нове фото на своїй сторінці в Instagram, і шанувальники затамували подих.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На новому знімку Марія позує в стильному луці в красивій локації. Як виявилося, дівчинка стала моделлю – вона є обличчям бренду Марини Лірник. Зокрема, нові фото на сторінці Маші були зроблені в рамках фотосесії для модного бренду. На знімках юна модель з'явилася в довгому червоному халаті з цікавими рукавами і пояском. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію дівчинки. Багато відзначили зовнішню схожість Маші із зірковою мамою.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.