Мішель Андраде – українська співачка і телеведуча болівійського походження. Співає на іспанській, російській і португальській мовах. Також володіє українською та англійською мовами. 23-річна дівчина співпрацює з продюсерським центром Олексія Потапенка та Ірини Горової Mozgi Entertainment. Мішель активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників новинами і фотографіями.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, в цей раз співачка показала спокусливе фото з відпочинку, на якому позує в красивому місці біля води. На пляж Мішель вийшла в стильному чорному купальнику, який підкреслив підтягнуту фігуру і стрункі ніжки. У підписі до фото Андраде розповіла цікаві факти про себе:

"Тепер ви знаєте, що я не люблю шопінг! А ось ще один факт!
Примірки теж не дуже сильно люблю, але вони є в моєму житті! А ось з купальником мені пощастило! Я не міряла його, бо знала, що він ідеально підійде!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.