Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася розкішним кадром в гримерці перед концертом, відправившись в тур "The best" з кращими хітами. Так, артистка приміряла широкі джинси, білу блузку і чобітки на високих підборах, засвітивши струнке тіло.

"🎤 Скоро починаємо! ", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Красуня,але втрачаєте свою родзинку в зовнішності(((🌹", "Ви не як звичайні качки в Інстаграмі , у вас є якась родзинка", "Кінська морда! 👎🤑", "Тепер плутаю з дружиною Тіматі Настею.", "Стаєте схожі на Аллу Пугачову.....", "У чому краса? В силіконі? Раніше була справжня, а зараз лялька. Радують тільки пісні".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.