Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним селфі в дзеркалі гримерки, позуючи з виконавцем Позитивом перед концертом в Туреччині. Так, артистка приміряла досить відверте вбрання, вибравши для виходу на сцену лише чорні трусики із завищеною талією, бюстгальтер і довгий піджак.

"Back 2 Leto , Back 2 Turkey (Назад у літо, назад в Туреччину)", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Ти занадто hoooooot 💥💥💥🤯", "Тобі дуже личить така строга зачіска і довге волосся 😻", "Окуляри 😍💥💥", "Надь, тобі дуже личить хвіст😍😍😍😍 Я прям кайфуююю🔥", "Позитив мені більше нагадує #backtoreality 😂 🔥", "ідеальна і сексуальна група🔥❤️🔞", "Просто бомба💥💥💥 Надя, ти сама досконалість❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.