Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Цього разу Максим Галкін порадував публіку новим відео з маленькими дітьми в автомобілі. Але ролик викликав неоднозначну реакцію у фанатів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, на відео можна побачити доньку Лізу, у якої тато Максим запитує, що було раніше "Курка чи яйце". На камеру Галкін знімає реакцію дівчинки на це питання і її роздуми над відповіддю. Схоже Максим сидить спереду на пасажирському місці, а Алла за кермом, але її в кадрі немає. У кінці відео артист показує сина Гаррі, який спостерігав за дискусією сестри з батьком, і він каже, що нічого не зрозумів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.