Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився фото, яке є обкладинкою популярного українського глянцю.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як виявилося, після паузи, на екрани повертається мегапопулярне шоу "Танці із зірками", в якому змінився один член журі. І всі вони троє знялися для обкладинки журналу Viva – Влад Яма, Катерина Кухар, і новий суддя Франсіско Гомез. Українці вже можуть дочекатися нових випусків танцювального шоу, і засипають Влада питаннями про танцюристів і суддів.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.