Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася невеликим уривком з концерту, відправившись в тур "The best" з кращими хітами. Так, артистка вийшла на сцену в облягаючому чорному вбранні, суцільно вкритому блискучими паєтками, засвітивши масивні груди і тонку талію.

"❤️ Thank you. #palanga#love #thebest", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Ані , повернися на Батьківщину😮", "Забавно-на концертах волосся по пояс,а між концертами по плечі😆", "Як же вона мене бісить!!!!!!", "Кароліна, Ви плануєте приїхати в Україну з концертом? Вже немає сил чекати😰😰", "Коли Київ?????", "Дуже скучили на батьківщині. Кароліна, дайте нам хоча б надію на Ваш концерт! Я ридаю😖😩😫".

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.