Культова російська співачка Алла Пугачова, дружина гумориста Максима Галкіна не дуже активно веде сторінку Instagram, але іноді все ж радує яскравими кадрами. Нещодавно знаменитість похвалилася кардинальною зміною стилю, позуючи з маленькою донькою Лізою. Так, 70-річна артистка приміряла коротенькі джинсові шорти, облягаючий кофточку з жилетом і взуття на масивній платформі, а мала вбралася в жовте платтячко.

"Нарешті літо повернулося ☀️❤️ ", - свідчив підпис під фото. Фолловери не пройшли повз: "Красуні!!!", "Мама з донькою ,це щастя", "Квіточки)))) і мама і Ліза", "
Алла і Лізочка, ви обидві модниці, принадність, як гарні!!! 💗 💝 💖 💕 💓 😍", "Це не просто мама з доцею - це ДВІ ЗІРКИ!!!! ❤️❤️". Були і незадоволені: "Навіщо ці шорти в яких видно не підтягнутий живіт...Як не крути .а роки беруть своє", "Ну як можна одягнути ці шорти, треба в дзеркало дивитися", "Алла дуже худа.".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!