Зовсім скоро на телеканалі СТБ стартує дев'ятий сезон найбільш вагомого шоу країну "Зважені та щасливі". До радості жіночої частини населення України одним з тренерів буде завидний холостяк і красень Іраклі Макацарія, який всіма силами буде надихати учасників на схуднення.

Однак, зараз телеканал СТБ знайшов, як порадувати українців знову. Тепер Іраклія Макацарія буде вдвічі більше, як і порад по схудненню, що безсумнівно сподобається представницям прекрасної статі. На каналі запускається ток-шоу "Зважся!".

Це проект, який розширить рамки "Зважені та щасливі" в рази. Ведуча і експерти будуть давати поради по схудненню, відображати проміжні результати вибулих учасників, і обговорювати важливі питання, які залишаються відкритими після кожного випуску.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ми вирішили створити додаткову програму з рекомендаціями по схудненню для глядачів від наших експертів. У проекті «Зважені та щасливі» є кілька контрольних точок: перший тиждень, день краси і фінал. Але не всі доходять до дня краси і не можуть, через кілька місяців, показати, як вони виглядають. Нам хотілося б поглянути на проміжні результати схуднення учасників і, якщо вони недостатньо помітні, мотивувати, підтримати, дати поради, рекомендації, щоб на фіналі в грудні всі виглядали бездоганно", - коментує креативний продюсер Євген Тунік.

Ток-шоу "Зважся!" - це набір цікавих тем, які завжди знаходять відгук у глядача: рекомендації, практичні поради щодо схуднення, харчування та здоровий спосіб життя – все те, що з-за хронометражу основної частини шоу зазвичай залишається за кадром.

"По суті, ми даємо глядачеві безкоштовні програми схуднення, які коштують колосальних грошей при поході до дієтолога або тренеру. Це крута прикладна інформація. Крім того, буде обговорення проблем учасників, які заважають їм побудувати особисте життя, і розбір конфліктних тем. Коли учасник вибуває з проекту, часто у нього залишається якась образа, конфлікт, недомовленість. На ток-шоу «Зважся!» у нього є шанс висловитися, запитати, що він робив не так, і в чому його вигнали або поділитися тим, які висновки зробив", - пояснює Євген.

Ведучою ток-шоу стала чарівна Аніта Луценко.

А от у ролі експертів виступлять: Анна Кушнерук, Світлана Фус, Іраклі Макацарія та Марина Боржемская.

Також на ток-шоу будуть приходити учасники попередніх сезонів і зіркові гості, які поділяться своїм досвідом.

"Зважся!"стартує 31 серпня о 14:00 на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як тепер живуть учасники шоу "Зважені та щасливі" і демонстрували вражаючі фото до і після участі.

Як повідомляв портал Знай.ua, на проект "Зважені та щасливі" в якості учасника повернувся переможець першого сезону і колишній хокеїст Микола Воронцов.

Також Знай.ua писав, дієтолог "Зважених та щасливих" Світлана Фус розробила унікальне меню для українок.