Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила розкішне фото, на якому позує на яхті в чорному бікіні. Так, все сімейство вирушило на відпочинок в райську Сардинію, Італія, а зіркова мама засвітила неймовірно струнку фігуру через місяць після народження третьої дитини Єлисея.

"50 відтінків мого улюбленого 💙", - поділилася радістю Бабкіна. Фолловери залишилися в захваті: "Ви дивовижно красиві! І Ви в прекрасній формі 😉", "Яка красуня😍😍😍і хіба скажеш, що народила вже трьох дітей?", "Німфа морів!", "Дуже гарно", "Яка гарна 😍", "Сніжана,Ви як афродіта", "Божественна жінка❤️😍", "Ви надзвичайні!", "Просто красуня👍👍👌👍👍👍👍😊".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!