Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала кумедне фото, на якому позує в компанії свого колеги по сцені Олексія Завгородного, більш відомого як Позитив. Як виявилося, Дорофєєва вирішила показати фанатам репетиції до концертів.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відмінні новини!

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Тепер Знай.іа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А фото Надя позує разом з Олексієм в залі для репетицій. На ній чорні лосини і гірчично-біла толстовка оверсайз, волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. Позитив з'явився на фото в простих джинсах і світлої толстовці з кепкою на голові. І це фото виглядає цілком собі невинним, проте Надя зображена з такого ракурсу, що фанатам здалося, ніби вона вагітна.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.иа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.