Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився несподівано відвертою фотосесією, позуючи лише в трусах. Так, артист засвітив все найпотаємніше, готуючись до ювілейного вечора композитора Ігоря Крутого.

"Готуюся до сьогоднішнього непростого для мене дня , ювілейного вечора @igorkrutoy65 ! Що вже говорити доведеться не тільки бути майже роздягненим , але і душау оголити до межі ! ", - заінтригував Білан. Фолловери почали жартувати: "Дмитро, шкарпетки треба на ноги одягати а не в труси запихати😁😁😁😁😁😁😁🤣😂", "Агент провокатор!", "Я дивилася на небо 🤣🤣🤣 а ви?", "У тебе флірт по телефону ?😳😂", "хто теж наблизив? )))", "Мікрофон дістань з трусів)", "труси пушап😂😂😂😂".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Путін присвоїв співакові Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

А ще нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.