Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками" і активно ділиться кадрами зі зйомок. Зірковим партнером знаменитості став Джей Дмитренко, а в неділю 25 серпня парочка вперше вийшла на паркет. Так, артисти приміряли латексні костюми і взуття на високих підборах, станцювавши в стилі Вог. А в кінці виступу MARUV ще й презентувала суддям мереживні трусики, подібні тим, які засвітила на виступі.

"Такого перформансу головний паркет країни ще не бачив! Як вважаєш, чи є шанси у MARUV та JAY дійти до суперфіналу?", - сказано на офіційному акаунті tanci1plus1. Фолловери взялися коментувати: "Жах,або я щось не розумію в мистецтві танцю🥴", "Ох Марув і запалила😍😍 Жарко дууже жарко 😍😍😍", "Ганьба!😪", "Це найкращий танець за всю історії Танців з зірками", "Єєєєє🔥🔥🔥🔥", "Це занадто шикарно 😍🔥🔥🔥🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншій, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання.