Софія Ротару, найвідоміша українська естрадна співачка, не так давно виступала в Білорусії. Це був її перший виступ за останній час, і Ротару вразила шанувальників своєю прекрасною формою.

Шанувальники співачки припускають, що такі разючі зміни в зовнішності пов'язані з тим, що у неї з'явився молодий шанувальник. За чутками, її фаворитом став олександр Попов, екс-бойфренд Тані Буланової.

Саша Попов все життя захоплювався Ротару, любив її з дитинства. Кілька років тому він зробив їй офіційну пропозицію, його не збентежила 33-річна різниця у віці.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Софія Ротару нікого не може залишити байдужим, тому що вона – справжній вулкан. А я люблю жінок старшого віку, з голлівудською посмішкою і шаленою енергетикою. Софія Михайлівна якраз така. Вона – справжня мрія!", - сказав Попов.

Раніше говорили, що він зустрічався з Булановою, і нібито Попов став причиною її розлучення з чоловіком. Сам Попов неодноразово робив гучні заяви: стверджував, що у відносинах не терпить рутини.

"Сашко останнім часом часто їздить в Київ. Йому пощастило – у нього білоруський паспорт, тому в'їжджати на територію України він може безперешкодно. Там він днює і ночує. А коли в нього запитують, що робить в Києві, лише посміхається у відповідь", - розповідають люди, наближені до Попова.

Під час концерту Ротару в Білорусі, за лаштунками журналісти вже без подиву побачили Попова. Він чекав співачку в артистичному фойє. Туди сторонніх, без дозволу Ротару, пустити не могли. Після цього Попов запостив в соціальні мережі спільні фотографії з Ротару.

"Я дивився і потопав у цих очах, не чуючи нічого навколо", - написав Попов під фотографією і додав парочку закоханих смайликів.

Журналісти спробували з'ясувати у Попова, що його пов'язує з Ротару, але він не став давати ніяких коментарів. Софія Михайлівна також утримується від будь-яких коментарів.

Ротару, після того, як помер її чоловік, відмовлялася заводити нові стосунки з чоловіками.

Нагадаємо, раніше Кардашьян, Андерсон, Меган Фокс - як зірки змінювали зовнішність: пластична хірургія може дати нове обличчя.

Також Знай.uа писав, що таємничу хворобу Ротару більше не приховати: чахне і худне на очах, близькі співачки б'ють тривогу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Повалій і Лобода розважать Путіна: хто з українських зірок вирішив, що гроші не пахнуть.