Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Цього разу Максим Галкін порадував публіку новим відео з дружиною та її зоряної подружкою Лаймою Вайкуле. Але ролик викликав неоднозначну реакцію у фанатів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відео показує, як Алла Борисівна, Лайма Вайкуле і Максим Галкін танцюють у ресторані під запальну музику. При цьому спочатку видно, як танцює Лайма, а після до неї приєднаються і Максим, вони обіймаються, а на все це дивиться Алла Борисівна. Вона ніби приревнувала Галкіна до молодшої на 5 років Вайкуле. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.