Американська модель Емілі Ратаковски вирішила поділитися з шанувальниками своїм архівним дитячим фото, на якому вона позує з котом. Відповідний знімок з'явився в Instagram дівчини.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

28-річна зірка часто любить ділиться з шанувальниками новими кадрами зі зйомок. Особливо часто вона публікує фото в оголеному і напівоголеному вигляді.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тим більш цінним і рідкісним став кадр, на якому знаменита модель показала, як виглядала в дитинстві, ще до всесвітнього визнання і успішної кар'єри.

Зазначимо, що кожен з дитячих знімків Ратаковски підтверджує, що з віком вона тільки покращала.

На фото маленька дівчинка з темним волоссям і пронизливим поглядом позує з чорним кошеням. З роками модель до ідеалу відшліфувала свій "фірмовий" погляд.

Нагадаємо, спека змусила Емілі Ратаковски зняти все зайве.

Як повідомляв Знай. ua, Ратаковски показала фанатам свої принади, це потрібно бачити.

Також Знай. ua писав, що Емілі Ратаковски повернулася в 70-е.