Ось і підійшло до кінця спекотне сонячне літо 2019. Українські знаменитості не втрачали часу дарма, багато купалися і загоряли, демонструючи фігури в різних бікіні. Деякі наривалися на критику через надто відверті кадри, інших же засипали компліментами. Варто відзначити, що наші красуні стежать за собою, дотримуючись різних дієт і наполегливо займаючись спортом, а нам лише варто нагадати, як виглядали популярні співачки, актриси і телеведучі в минулий сезон.

Надя Дорофєєва відпочивала в Італії з чоловіком Володимиром Дантесом і давала концерти в Туреччині, а ще брала участь у різних зйомках.

Настя Каменських показувала свої важкі тренування в Києві, а на відпочинок літала з чоловіком Потапом до Італії, Франції, Чехії і Туреччини.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Леся Нікітюк все ще відпочиває в Бодрумі, Туреччина, а влітку відвідала весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова в Італії.

Оля Полякова все літо мотивувала своїми тренуваннями в Сторіс, а ще захоплювала витонченою фігурою в бікіні.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тіна Кароль вперше вийшла з образу скромниці і вразила спокусливою схудлою фігурою у відвертому бікіні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.