Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив трепетне спільне фото з коханою дружиною Сніжаною, а також дітьми Веселиною, Єлисеєм і Артуром, відвідавши всією сім'єю казкову Італію. Так, артист попрощався з насиченим літом 2019, зізнавшись, що воно було поки що найкращим в його житті.

"Закінчилося моє сорокове літо. Я нескінченно буду вдячний йому. З усіх моїх тридцяти дев'яти інших червнів, липнів і серпнів - ці яскраві, насичені і соковиті. Літо 2019 подарувало мені сина Єлисея. А він своєю появою дав мені зрозуміти, що ми знову на самому початку. І попереду ще так багато всього цікавого, фантастичного й неймовірного. А ще, тільки цього літа я побачив своїми очима воду кольору лазурі. Я думав, що на листівках колір води прикрашають, а вона насправді така 💙 Спасибі, літо 2019!!! Осінь, обожнюю!!!🍁 ", - поділився емоціями Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Старший син на маму схожий, а донечка на тата)))😍", "❤❤❤❤❤Дуже гарна сім'я-команда. Бережіть 🎈", "Ви справжні💚", "Які ж ви кльові", "Всі такі гарнющі😍", "Всі такі гарнющі😍", "Ви дуже позитивні , круто всього вам доброго❤️❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.