Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними фото. Знаменитість виставила розкішну серію кадрів для Vogue Russia, анонсуючи Fashion's Night Out 2019 в Москві. Так, артистка позувала у білій футболці оверсайз і блискучих золотих штанях, показавши білосніжну посмішку і струнку фігуру.

"Ну що, календар перевернули ?) тепер відлік пішов на години! Головна модна ніч року вже сьогодні 🔥 ", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Золото Вам личить!)", "Красива😊", "Підняла настрій, дякую.❤️❤️❤️", "Посмішка чарівна! 🔥🔥🔥", "Ви дуже красива і чарівна !🔥👏", "Прекрасна жінка🌷💝💝💝", "Мила @ververa, яка ж ви природна і мила на цих фото і посмішка нереальна)😁😁😁❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.