Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував кумедний кадр, а в підписі до нього почав рекламувати модні навушники. Проте, користувачі не оцінили таких старань Топалова і розкритикували його в коментарях.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, Влад Топалов з'явився перед камерою у білій футболці з косинкою на голові, в руці він тримає смартфон, а в його вухах ті самі навушники. У підписі до фото артист написав: "Все зміниться, коли ви почуєте! Без чого ви не виходите з дому? Я – без навушників. Вибираю #sennheiser за першокласну якість звуку! Якщо ви шукали ідеальну гарнітуру, пробуйте #sennheiser і отримуйте подарунки! Сьогодні буде квола спроба піти на спорт". Фолловери Топалова не пройшли повз і почали активно обговорювати його нову публікацію.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.