Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже відвертими кадрами, позуючи в одному з образів зі зйомок кліпу на літній хіт "Вабити". Так, артистка приміряла лише блискуче міні-бікіні срібного кольору, загоряючи біля басейну в пікантних позах.

"#tinakarol #тинакароль
#ВАБИТИ 📲 шукайте нову пісню @applemusic ", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Ну що сказати? Бомба", "сексс", "Хочу бути цим басейном", "воу воу воу полегше😻", "Ідеальна❤️", "Богиня❤️Просто найкраща на світі 🔥😍", "Шикарна😍😍😍", "🔥🔥🔥Звабила вже, роздягайся🔥🔥🔥", "Бейбі🙌💛".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.