Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила кадр з новенької фотосесії, позуючи в шовковій міні-сукні смарагдового кольору і вечірнім макіяжем. Так, знаменитість, лежачи на ліжку засвітила фігуру і стрункі ноги, а також натякнула на те, що закохана.

"Ви закохані? 😍 ставте лайк, якщо так!😊 ", - лаконічно підписала Білик. Фолловери не пройшли повз і засипали кумира компліментами: "Ірино, ви красуня!👍🏻", "Дуже красива! Зачаровує!", "Не закохана, просто Ви 🔥🔥🔥", "Яка шикарна і красива))))", "Не закохана))))) але, вам Ірина- ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.