Одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу Настя Каменських і Потап знову вразили шанувальників – вони повідомили, що стали «батьками». Українська співачка Настя Каменських опублікувала фото з Потапом і щеням, якого прозвали її сином.

Про це розповідається на сторінці інтернет ресурсу Clutch. Сімейне фото оцінили фанати зіркової пари, які вже дочекатися не можуть того моменту, коли Потап і Настя оголосять про майбутнє поповнення в сім’ї.

Настя Каменських і Потап

Закохана пара зіграли пишне весілля 23 травня цього року. Довгоочікувану подію зірки шоу бізнесу відзначили в елітному районі Конча-Заспа, на території одного зі столичних ресторанів. На урочисту подію було запрошено багато медійних особистостей з близького кола артистів.

Настя Каменських і Потап

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після весілля фанати пари нетерпляче чекають моменту, коли Настя Каменських оголосить про вагітність. Однак пара, здається, не поспішає з поповненням в сім'ї. Фото зі щеням, прозваним сином співачки, Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram, за якою стежать понад 4,6 мільйонів осіб.

“Сім'я в зборі. Ви прекрасні”, “Молодці, що разом”- пишуть популярній виконавиці у коментарях.

Нагадаємо, раніше Каменських поділилася ефективною дієтою, що допомогла співачці позбутися зайвої ваги

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва розповіла про сімейні проблеми

Також "Знай.ua" писав, що пішла з життя відома російська актриса з Театру на Таганці