Відома українська співачка Наталя Могилевська розбурхала шанувальників фотографією без нижньої білизни. Відповідний знімок з'явився в Instagram співачки.

На фото Могилевська позує в елегантній білій блузці без бюстгальтера. Волосся укладене легкими хвилями, а на обличчі мінімум макіяжу. У підписі під фото співачка вирішили розповісти, які книги любить читати.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Привіт всім! Сьогодні хочу поговорити з вами про книги і поділитися тими, які на мене справили враження і змусили задуматися! Доналд Уолш «Бесіди з Богом», Майкл Ньютон «Подорожі душі», Пайлот Баба «Хто я?», Пайлот Баба «Гімалаї кажуть», Томас Харріс «Я - о'кей, ти - о'кей», Кійосакі «Бідний тато, багатий тато», Робін Шарма «Монах, який продав свій Феррарі». А які книги ви рекомендуєте до прочитання і які залишили слід у вашій душі?" - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, син Тіни Кароль навчив маму "говорити", неймовірно мило.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, як схудли Каменських, Кароль, Могилевська, Єфросиніна.

Також "Знай.ua" писав, Могилевська показала справжнього Скрябіна одним відео.