Відома співачка, зірка шансону Любов Успенська забила голову мріями про нову дитину. Так, виконавиця нещодавно шокувала шанувальників розповідями про інтимні подробиці свого життя.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з російських телеканалів.

Так, 65-річна співачка запевняє, що не треба соромитися. І зізнається, що задовольняє себе кохану в перервах між концертами.

"А що поганого? Я думаю, ми всі знаємо, що це таке і ні для кого це не сюрприз. А що робити, коли весь час у поїздках і треба якось розслабитися. Я всім бажаю розслаблятися, добре перед роботою, в поїздці. Тобто ніколи ні в чому собі не відмовляйте", - розповіла Успенська.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При цьому Любов Успенська запевняє, що хоче стати матір'ю. Два місяці тому королева шансону на своїй сторінці в соцмережі виклала оголошення: "Шукаю донора для ЕКО! Інтим — не пропонувати!". Та список вимог. Потенційний батько майбутнього малюка Успенської повинен бути, насамперед, красивий, розумний, талановитий і здоровий. Співачка все ще в активному пошуку.

Нагадаємо, з Повалій покінчили раз і назавжди, поставили жирну крапку: "Соціум не сприйме".

Як повідомляв Знай.иа Пугачова втратила сина: співачка розкрила подробиці сімейної драми, "Кіркоров...".

Знай.иа писав, Тіна Кароль у "голій" сукні показала більше, ніж слід було: фото апетитних форм.