Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними фото. Знаменитість виставила розкішну серію кадрів для Vogue Russia, ставши обличчям Fashion's Night Out 2019 в Москві. Так, артистка приміряла елегантний комбінезон від Louis Vuitton із класичними туфлями-човниками Yves Saint Laurent золотого кольору, раптово зізнавшись, що у неї 3-й розмір грудей.

"...Тема наймоднішої ночі року була Gold in Vogue. Але я блондинка ( ітак яскрава ) тому золотими ми вирішили зробити тільки деталі і аксесуари ✨ ... Я ніколи не була дівчиною LV, але в цей лук закохалася відразу, топ і штани я оцінила ще на рейлі, люблю чорний колір і цікаві форми. Топ, правда , не застебнувся на моєму 3му розмірі 🙈 тому довелося залишити відкритим, але виглядав від цього тільки крутіше...", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "по-моєму, Ви собі лестите щодо 3 розміру.🧐🧐🧐 Доведіть! НЕ ВІРЮ!!! 🤣🤣❤️", "3 розмір і човники в золотому це 👏👏👏", "нічого не доводьте з приводу розміру.Ви ідеальна!", "Вірочка, ви не просто бомба, ви бомбіта!!!🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.