Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними фото. Знаменитість виставила в Сторіс розкішну серію кадрів для Vogue Russia, ставши обличчям Fashion's Night Out 2019 в Пітері. Так, артистка приміряла чорний облягаючий комбінезон з глибоким декольте і шкіряні високі ботфорти, підкресливши всі достоїнства стрункої фігури.

"Поки я відходжу від приголомшливого Санкт-Петербурга і його гостинності - Образ номер 2 на #FNO #Vogueдорожезолота
@roberto_cavalli 🔥
У житті виявився таким же ефектним, як і на подіумі...", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "На Вірі все класно виглядає)))) Хоч в мішок загорни, все одно буде офігенно виглядати)))))", "Розкішна!!!", "королева👍💥", "Шикарна чорна пантера@ververa🔥💥💥🔥", "Вбрання 🔥втім як і Віра🥰", "Дівчина мрія)".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.