Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила серію кадрів з архівних фотосесій, позуючи в кардинально різних образах. Так, на першому знімку знаменитість приміряла чорне боді з глибоким декольте, показавши груди, а на другому стала ніжною мавкою в блакитній сукні.

"Привіт, дорогі😊готую для вас щось новеньке, але потрібна порада😉 Що ближче: 1 або 2? 😊🌷", - поділилася емоціями Білик. Фолловери взялися коментувати: "На першому почнуть порівнювати з Maruv, другий крутіше. Але краще вибрати третій", "А якщо без Фотошопу ці фото подивитися?", "Це перша копія Марув, краще друга", "На 1 фото подумала, що Т. Овсієнко. Ну дуже схожа))) на 2 не помилишся -В. Білик, в звичному образі", "Ближче - менше фотошопу 😂".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.