Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз, Камінська порадувала шанувальників яскравим фото на відпочинку.

Як видно, Слава відображена на прогулянці, на ній довге рожеве плаття з чорним паском. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі майже немає макіяжу, выд чого вона виглядає дуже природною. При цьому увагу фанатів привернула мила посмішка Слави, хоча деякі зазначили, що хоч вона і сміється, очі у неї все одно сумні. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Напомним, Камінська привітала з днем народження найважливішу девочку.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.иа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її формах.