Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася в Сторіс новим образом з популярного шоу "Танці з зірками", яке веде разом з Юрієм Горбуновим. Так, артистка з'явилася на людях у відвертій сукні з екстра-глибоким декольте, засвітивши масивні груди і струнке тіло.

Варто відзначити, що раніше на офіційній сторінці "Танців" фоловерів просили вибрати кращий образ Кароль, проте вони лише розкритикували виконавицю за надто відверті вбрання і незмінний стиль з червоними губами і однаковою зачіскою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.