Популярна українська співачка Тіна Кароль продовжує радувати шанувальників атмосферними фотографіями. Новий знімок з'явився в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тіна Кароль останнім часом почала ділитися з шанувальниками фото з мінімальною кількістю одягу. Вона показує, як змогла перетворитися і з гордістю демонструє свою ідеальну фігуру.

Зовсім недавно вона підкорила серця фанатів серією знімків з США, де позувала в дуже коротких шортах і топі.

На цей раз Кароль опублікувала фото у червоному платті, яке виграшно демонструє її тонку талію. При цьому не всі шанувальники повірили в її реальність.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В коментарях фолловери залишили безліч комплиентов і навіть відзначили, що вона стала дуже худенька. А деякі навіть запропонували нагодувати.

На знімку Кароль позує на тлі червоного полотна тканини. Така локація робить фото атмосферних і неймовірно красивим.

"Класссс", "Можна мені таку талію, будь ласка?", "Ти мене засліпила точно так само, як те сонечко, що світить тобі в очі...", "Обожнюю ці фоточки,останнім часом я таааю...", "Худишка яка. Нереально красива", "Моя королева", "ах яка худенька, давай я тебе погодую", "яка фигуууурка аоаоаоао", "Очей моїх очарованье", "яка талияяяяя, дівчина, ваш батько випадково не Карл Лагерфельд, звідки у нього така модель??", - пишуть фанати в коментарях.

Нагадаємо, Кароль перетворилася в рятівницю Малібу прямо на пляжі.

Як повідомляв Знай. ua, Кароль оголила розкішні груди на безлюдному пляжі.

Також Знай. ua писав, що схудла Кароль влаштувала гарячу фотосесію.