Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у шоу "Танці з зірками", в позаминулому сезоні якого їй вдалося перемогти. Так, артистка стала зірковою ведучою на балконі, виконавши свій україномовний хіт "У Києві осінь" у прямому ефірі.

Фолловери ж почали критикувати виконавицю на офіційній сторінці "Танців": "будь Ласка, не ставте її ведучої, що вона несе😱", "Іспанський сором) якесь позорисько) завалила ефір, щей слова власної пісні забула🤦‍♂️", "Вона забуває слова власної пісні?) Чому половину слів не чутно...", "Вона мене розчарувала😕", "Може б ви перевіряли артистів перед ефіром на наркотики і алкоголь, а?🤔😂 що б не вийшло так як з Наташею)))", "Щось не зайшло, якось слова губились".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".