Епатажна співачка Оля Полякова, яку називають суперблондинкою і навіть української Леді Гагою, часто балує шанувальників новими постами у соцмережі Instagram. І цього разу зірка не розчарувала фанатів і показала цікаве фото, на якому позує в дуже незвичному образі, а в підписі до нього заявила про бажання стати лектором.

Як виявилося, Оля вирішила спробувати себе в новій професії і стати "лектором". Так, Полякова має намір ділиться з фанатами особистим життєвим досвідом, роздавати поради, відповідати на питання. Як вона збирається все це вона збирається робити, поки не придумала, тільки запитала фоловерів, чи буде їм це цікаво. Шанувальники звичайно ж почали обговорювати новий пост співачки.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.