Композитор і співак Андрій Данилко заявив про те, що готовий повернутися на велику сцену. А це означає, що улюблений персонаж українців Вєрка Сердючка незабаром знову буде виступати.

"Поки йде робота над новими піснями тому, швидше за все, незабаром з'явиться щось новеньке в його творчості. Ну, напевно, це можна розцінювати як повернення Вєрки Сердючки на сцену", повідомив піар-менеджер Андрія Данилко Андрій Уреньов.

Вихід нових пісень Сердючки українцям варто очікувати ближче до Нового року, коли почнуться зйомки новорічних "Блакитних вогників".

про Визнання повернення коханої Вєрки Сердючки прозвучало зі сцени НСК "Олімпійський", де вона взяла участь у грандіозному концерті 8 вересня. Цей виступ став першим виступом Данилко перед українськими глядачами після тривалої паузи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вихід Сердючки на сцену викликав шквал оплесків скучила публіки, а сам артист зізнався, що хотів би відновити та продовжити свою вокальну кар'єру.

Вєрка Сердючка ще в 2018 заявила про своєму прощальному турі. До цього Данилко не з'являвся в цьому образі близько року.

Данилко, відомий своїми ємними висловлюваннями. Слід відзначити, що фраза "Яке красіве шото" буквально стала візитною карткою Данилко після Національного відбору на Євробачення. Її дуже часто нагадував Сердючці ведучий конкурсу Сергій Притула, по-доброму "підколюючи" суддю, коли іноді виходив з рівноваги і не міг визначитися з вибором.

Нагадаємо, Данилко з шумом повернув Сердючку на сцену, але щось пішло не так.

Як повідомляв Знай. ua, Сердючка "включила Шерлока" на Х-факторі.

Також Знай. ua писав, що Данилко зробив гучну заяву, Сердючка "померла".