Наталія Анненко (колишня дружина Петра Чернишова) поділилася своїми переживаннями з приводу стану здоров'я Анастасії Заворотнюк. У актриси рак головного мозку, хоча сама вона діагноз не підтверджує, але і не спростовує. Екс-дружина абсолютно впевнена в тому, що Петро не залишить Анастасію і буде з нею в будь-якому випадку.

Як повідомляє Politeka про підозру хвороби стало відомо в кінці серпня, коли актриса скасувала свої виступи і почала рідше з'являтися на публіці. Наталія Анненко стверджує, що якби стан здоров'я був в небезпеці, то вона б точно про це знала. Так як у неї з колишнім чоловіком теплі дружні стосунки.

Також, зі слів Наталії, Петро Чернишов дуже хороша людина, просто ідеальний чоловік. І вона впевнена, що вони разом все подолають.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зараз Наталя Анненко живе в Америці, у неї нова сім'я. Але вона в курсі подій життя Петра Чернишова та Анастасії Заворотнюк. І вона завжди готова прийти на допомогу, якщо знадобиться.

Екс-дружина впевнена: Анастасії дуже пощастило з чоловіком. Тим більше, в минулому році вони стали батьками. Наталя за них рада, а в першу чергу, за Петра.

У віці 48 років Анастасія Заворотнюк народила дівчинку. Є припущення, що саме через прийняття гормонів у актриси виник рак мозку. Хоча сама Заворотнюк офіційно нічого не підтвердила.

Нагадаємо, раніше Прокляття серіалу "Моя прекрасна няня": Заворотнюк прокоментувала інформацію про страшної хвороби

Як повідомляв портал "Знай.uа" Рак у "Моїй прекрасній няні": бувшиї коханець не зміг мовчати, що насправді сталося з Заворотнюк

Також Знай.uа" писав, що Менеджер Заворотнюк прокоментував смертельне захворювання актриси: "Ви дізнаєтеся всю правду..."