Популярна українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи в розкішному леопардовому купальнику.

Наразі еротичне фото, яке співачка підписала словом “добре”, вже набрало чимало лайків та коментарів. Щоправда, не всі фанати позитивно відреагували на такий відвертий знімок.

Так, один із фоловерів написав, що вона “Ведьма худая”. Інший заявив, що йому не подобається те, який купальник підібрала для себе знаменитість: “Бабушкины пантолоны это зря”.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.