Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно 70-річна дружина артиста виставила досить відверте селфі перед сном, позуючи лише в білій нічній сорочці. Так, знаменитість позувала з легким макіяжем, згадавши слова власної пісні "Мій друг".

"Ніч непроглядна і в цьому порятунок.
Немов навшпиньках моє чекання...💋", - поділилася емоціями Пугачова. Думки фоловерів розділилися. Одні захоплювалися кумиром: "Чудова!", "Красуня👍 дай Бог вам здоров'я 🙏🙏🙏", "Яке ж у вас добре обличчя!", "Люблю такі фото,виходить особлива теплота.", "Така домашня😍😘💐", "Алла Борисівна!!! Ви неповторна ні в чому!!!".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інші ж розкритикували Примадонну: "Опудало😊", "Роки, все одно беруть своє.... На жаль, як би не любили ми примадонну, за гроші роки і молодість не купити.... Галкін, потім одружиться на молодій ось побачите... ", "Ааа.. Фільм жахів.", "Старіти не вміє,просто жаба", "Старість не радість.".