Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно, 12 вересня, знаменитість відсвяткувала свій 36-й день народження в компанії рідних та близьких. Чоловік Юрій Горбунов влаштував для коханої справжнє свято, а зіркові друзі трепетно привітали Катю в своїх акаунтах і Сторіс.

"Катруся,дорога!!цей день не тільки особливий для мене,але і для твоїх друзів!!З Днем народження!!будь щасливою!!Я люблю тебе,найкраща дружина,мама і господиня!", - підписав чоловік Юрій Горбунов, склавши для Каті відео з побажаннями від друзів.

"Краси і розуму злиття, майстриня «Світського життя» , дивлюсь на неї і від щастя плачу, Катрусін кінозал , ти - ⭐️чка Осадча! @kosadcha з ДНародження!", - присвятив вірш Каті продюсер Потап.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Катруся з днем народження @kosadcha 🥳 я бажаю тобі любові❤️ з усіх сторін і боків 😂 я знаю що в тебе її і так достатньо, але ж любові ніколи не буває багато 🥰", - зворушливо підписала Настя Каменських.

"Катюня, люблю тебе за легкість, за дотепність, за вміння веселитися як в останній раз; за почуття гумору, за сміливість! За те, що вмієш так витончено відокремлювати особисте від професійного!! З Днем Народження, моя прекрасна@kosadcha
П. С. Як твоя справжня подруга, публікую фото, де виглядаю не дуже!", - забавно привітала Маша Єфросиніна.

"Катюш, ти найхаризматичніша, наймудріша! Обіймаю і з днем народження тебе, маленька дівчинка!", - ніжно привітала Катю Тіна Кароль та її син Веніамін.

"Катя, з днем народження, прекрасна!! Щастя тобі, -мило написала Оля Полякова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.