Відомий український боксер та тренер В'ячеслав Узелков написав зворушливе привітання з днем народженням, яким привітам дорогу йому людину – тещу, пише “Cluth”

Як відзначається, у п'ятницю, 13 вересня, відзначає день народження теща В'ячеслава Узелкова та мама Марини Боржемской Галина. І відомий спортсмен не обійшов цю подію стороною. На сторінці в Instagram Узелков привітав іменинницю зі святом і зізнався, що вона стала йому дорожче, ніж мама.

"Сьогодні день народження у людини, яка стала мені набагато дорожче, ніж мама; людина, яка любить моїх дітей, більш ніж своїх; людина, яка навчила мене жити, яка зберігає тепло в будинку. До якої завжди хочеться приїхати. Яку всі називають Галочка, сьогодні день народження святкує моя теща. Я від щирого серця бажаю їй здоров'я. Я вдячний за те, що Галя подарувала нам Марину. Я вдячний за любов до наших дітей. Я вдячний за все, що вона зробила для мене. Галочка, я Вас поважаю і дякую. Ви найкраща теща в світі", - написав спортсмен.

Нагадаємо, раніше у Києві знайдено тіло ізраїльського волонтера Барі Бонена

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарний мольфар в останню хвилину життя встиг розповісти про майбутнє України

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Чехія масово "переманює" з Польщі українців, що обіцяють заробітчанам