Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фото та відео зі свого дня народження. Зокрема, Катя похвалилася фоловерам, як її привітав чоловік Юрій Горбунов.

Так, на фото Катя з'явилася перед камерою в колоритному білому платті з золотистими квітами в українському стилі. Її волосся розпущене, а на голові невеликий віночок. Також Осадча опублікувала відео, де Горбунова їй співає реп разом з Аліною Паш. Шанувальники відзначили незвичайний образ Каті, і почали засипати її компліментами в коментарях. Багато продовжують вітати Катю, яка 12 вересня відзначила 36-й день народження.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.