Юрій Великий тепер пародіює в "95 Кварталі" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік вже ділився фотографіями свого виступу, коли він вперше вийшов на сцену в якості президента. Але в цей раз артист розчулив фоловерів новим знімком, який був зроблений на Ялтинському форумі в Києві.

Як виявилося, організатори заходу запросили виступити на гала-вечері акторів "Квартал 95", серед яких був і Юрій Великий. Там він зустрівся зі своїм прототипом – президентом України Володимиром Зеленським. На знімку вони обидва відображені на сцені форуму, обидва посміхаються перед камерою. У підписі до фото Юрій просить шанувальників придумати назву цього "шедевру". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію актора.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.